Een belofte aan de natuur

Controles en veiligheid om het beste op tafel te zetten.

Onze productie vindt plaats in ongerepte gebieden en in een omgeving met een gunstig klimaat. Zoals alle biologische producten voegen we geen aroma’s of chemische additieven toe. Onze producten zijn lekker van nature.

Onze certificeringen bevestigen onze missie.

 • Bijbehorend certificatielogo

  Biologisch certificaat: in 1992 heeft Rigoni di Asiago haar eerste biologische certificaat in de wacht gesleept. De certificeringsinstantie is Bioagricert Srl, een door het ministerie van Land- en Bosbouwbeleid erkend orgaan.

 • Bijbehorend certificatielogo

  Koosjer certificaat: Identificeert dat voeding geschikt is voor consumptie en conform aan de Koosjere voedingsnormen. Het woord “koosjer” of “kosher” betekent “in overeenstemming met de wet”, “geschikt”, “toegestaan” en geeft de voedingsregels van de Joodse religie aan.

 • Bijbehorend certificatielogo

  Vegan certificaat: Garandeert dat het product voldoet aan bepaalde kwaliteitsnormen, zonder gebruik van levensmiddelen, ingrediënten, hulpstoffen en toevoegingen van dierlijke oorsprong of verkregen uit genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s).

 • Bijbehorend certificatielogo

  BRC FOOD-certificaat: Garandeert de kwaliteit en veiligheid van de levensmiddelen en garandeert dat de producten worden verkregen volgens welomschreven kwaliteitsnormen en in overeenstemming met de minimumeisen.  Het doel ervan is de voedselveiligheid in de hele toeleveringsketen te versterken en te bevorderen.

 • Bijbehorend certificatielogo

  IFS-certificaat: Het is een internationale standaard voor de kwalificatie van leveranciers van levensmiddelen. Het doel is een effectieve selectie te bevorderen van foodleveranciers van merklevensmiddelen voor het grootwinkelbedrijf, op basis van hun vermogen om veilige producten te leveren die voldoen aan contractuele specificaties en wettelijke vereisten.

TOP