Abrikozen

De abrikozen worden voornamelijk geoogst in Emilia Romagna, tussen juli en augustus, en zijn zeer zoete, sappige vruchten met zacht vruchtvlees. Rijk aan antioxidanten en arm aan calorieën. De smaak: heerlijk zoet. Combinaties en tips: zeer populair op geitenricotta, op chocolade, op verse kaas en in taarten en gebak.

EEN GROTE KLASSIEKER ZOALS JE DIE NOG NOOIT HEBT GEPROEFD.

EEN GROTE KLASSIEKER ZOALS JE DIE NOG NOOIT HEBT GEPROEFD.

Abrikozen

De abrikozen worden voornamelijk geoogst in Emilia Romagna, tussen juli en augustus, en zijn zeer zoete, sappige vruchten met zacht vruchtvlees. Rijk aan antioxidanten en arm aan calorieën. De smaak: heerlijk zoet. Combinaties en tips: zeer populair op geitenricotta, op chocolade, op verse kaas en in taarten en gebak.

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE

100 g
Energie
655 kJ / 155 kcal
Vetten
0 g
waarvan verzadigde vetzuren
0 g
Koolhydraten
38 g
waarvan suikers
34 g
Vezels
2,5 g
Proteïne
0 g
Zout
0,07 g

FORMATEN

  • g
  • g
  • 250 g
  • 330 g
  • 630 g
  • g
TOP