Abrikozen

De abrikozen worden voornamelijk geoogst in Emilia Romagna, tussen juli en augustus, en zijn zeer zoete, sappige vruchten met zacht vruchtvlees. Rijk aan antioxidanten en arm aan calorieën. De smaak: heerlijk zoet. Combinaties en tips: zeer populair op geitenricotta, op chocolade, op verse kaas en in taarten en gebak.

EEN GROTE KLASSIEKER ZOALS JE DIE NOG NOOIT HEBT GEPROEFD.

EEN GROTE KLASSIEKER ZOALS JE DIE NOG NOOIT HEBT GEPROEFD.

Abrikozen

De abrikozen worden voornamelijk geoogst in Emilia Romagna, tussen juli en augustus, en zijn zeer zoete, sappige vruchten met zacht vruchtvlees. Rijk aan antioxidanten en arm aan calorieën. De smaak: heerlijk zoet. Combinaties en tips: zeer populair op geitenricotta, op chocolade, op verse kaas en in taarten en gebak.

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE

100 g
Energie
655 kJ / 155 kcal
Vetten
0 g
waarvan verzadigde vetzuren
0 g
Koolhydraten
38 g
waarvan suikers
34 g
Vezels
2,5 g
Proteïne
0 g
Zout
0,07 g

FORMATEN

  • g
  • g
  • 250 g
  • 330 g
  • 630 g
  • g
TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.