Bramen

Bramen worden in de zomermaanden geoogst, voornamelijk van de percelen van Rigoni di Asiago in Bulgarije. Ze groeien spontaan aan de rand van het bos, langs paden, in hagen en zijn een zeer dorstlessende vrucht. Bij de bereiding van Fiordifrutta gebruikt Rigoni di Asiago verschillende soorten bramen om de smaak nog rijker en gevarieerder te maken. De smaak: zacht, lichtzuur en aromatisch. Combinatie en tips: de smaak is perfect geschikt voor verse kazen met schimmelkorst, of oude kazen en is heerlijk in combinatie met chocolade. Ook heerlijk toegevoegd aan smoothies en yoghurt.

EEN WILDE MET EEN ZOET KARAKTER.

EEN WILDE MET EEN ZOET KARAKTER.

Bramen

Bramen worden in de zomermaanden geoogst, voornamelijk van de percelen van Rigoni di Asiago in Bulgarije. Ze groeien spontaan aan de rand van het bos, langs paden, in hagen en zijn een zeer dorstlessende vrucht. Bij de bereiding van Fiordifrutta gebruikt Rigoni di Asiago verschillende soorten bramen om de smaak nog rijker en gevarieerder te maken. De smaak: zacht, lichtzuur en aromatisch. Combinatie en tips: de smaak is perfect geschikt voor verse kazen met schimmelkorst, of oude kazen en is heerlijk in combinatie met chocolade. Ook heerlijk toegevoegd aan smoothies en yoghurt.

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE

100 g
Energie
664 kJ / 157 kcal
Vetten
0 g
waarvan verzadigde vetzuren
0 g
Koolhydraten
38 g
waarvan suikers
35 g
Vezels
3,1 g
Proteïne
0 g
Zout
0 g

FORMATEN

  • g
  • g
  • 250 g
  • g
  • g
  • g
TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.