Citrusvruchten en gember

Een zoete mix van bittere sinaasappelen, citroenen, mandarijnen en bergamot. Wordt vooral geteeld en geoogst in het zonnige Sicilië, in de omgeving van Syracuse, van de eerste helft van november tot eind mei. Onze Fiordifrutta is verrijkt met gember, een specerij met waardevolle eigenschappen. De smaak: De typisch zuurachtige aroma’s van de mediterrane citrusvruchten gaan goed samen met de intense smaak van gember. Combinaties en tips: veel gebruikt op Gorgonzola, deze smaak Fiordifrutta is bijzonder lekker op donkerbruin geroosterd brood.

BEPAALDE COMBINATIES ZIJN ONVERGETELIJK. VOORAL OP TAFEL.

BEPAALDE COMBINATIES ZIJN ONVERGETELIJK. VOORAL OP TAFEL.

Citrusvruchten en gember

Een zoete mix van bittere sinaasappelen, citroenen, mandarijnen en bergamot. Wordt vooral geteeld en geoogst in het zonnige Sicilië, in de omgeving van Syracuse, van de eerste helft van november tot eind mei. Onze Fiordifrutta is verrijkt met gember, een specerij met waardevolle eigenschappen. De smaak: De typisch zuurachtige aroma’s van de mediterrane citrusvruchten gaan goed samen met de intense smaak van gember. Combinaties en tips: veel gebruikt op Gorgonzola, deze smaak Fiordifrutta is bijzonder lekker op donkerbruin geroosterd brood.

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE

100 g
Energie
829 kJ / 195 kcal
Vetten
0 g
waarvan verzadigde vetzuren
0 g
Koolhydraten
48 g
waarvan suikers
46 g
Vezels
2 g
Proteïne
0 g
Zout
0,12 g

FORMATEN

  • g
  • g
  • 260 g
  • 340 g
  • g
  • g
TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.