Frambozen

De meeste frambozen worden in juli en augustus geoogst in de berggebieden van Bulgarije. Het zijn zeer smakelijke en zoete vruchten, met een felrode kleur. De smaak: zoet, geurig en lichtzuur. Combinaties en tips: verrassend in combinatie met pure chocolade en op verse kaas. Heerlijk in de yoghurt, in smoothies en alle soorten gebak en desserts.

HET LIJKT EEN GEWONE POT JAM, MAAR ER GAAT EEN WERELD VOOR JE OPEN.

HET LIJKT EEN GEWONE POT JAM, MAAR ER GAAT EEN WERELD VOOR JE OPEN.

Frambozen

De meeste frambozen worden in juli en augustus geoogst in de berggebieden van Bulgarije. Het zijn zeer smakelijke en zoete vruchten, met een felrode kleur. De smaak: zoet, geurig en lichtzuur. Combinaties en tips: verrassend in combinatie met pure chocolade en op verse kaas. Heerlijk in de yoghurt, in smoothies en alle soorten gebak en desserts.

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE

100 g
Energie
675 kJ / 150 kcal
Vetten
0 g
waarvan verzadigde vetzuren
0 g
Koolhydraten
38 g
waarvan suikers
37 g
Vezels
3,1 g
Proteïne
0 g
Zout
0,13 g

FORMATEN

  • g
  • g
  • 250 g
  • 330 g
  • g
  • g
TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.