Kersen

Voor Fiordifrutta Kers worden 3 verschillende soorten vruchten gebruikt: zoete, zure en wilde kersen, vroege en late kersen. Ze worden geoogst van mei tot juli, voornamelijk op de Rigoni di Asiago velden in Bulgarije. De smaak: een perfecte balans tussen zoet en lichtzuur, vergezeld van een wild fruitaroma. Combinaties en tips: fantastisch als ontbijt op brood en koekjes, maar ook bij mascarpone en ricottakaas.

DE ENE LEPEL NA DE ANDERE.

DE ENE LEPEL NA DE ANDERE.

Kersen

Voor Fiordifrutta Kers worden 3 verschillende soorten vruchten gebruikt: zoete, zure en wilde kersen, vroege en late kersen. Ze worden geoogst van mei tot juli, voornamelijk op de Rigoni di Asiago velden in Bulgarije. De smaak: een perfecte balans tussen zoet en lichtzuur, vergezeld van een wild fruitaroma. Combinaties en tips: fantastisch als ontbijt op brood en koekjes, maar ook bij mascarpone en ricottakaas.

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE

100 g
Energie
655 kJ / 155 kcal
Vetten
0 g
waarvan verzadigde vetzuren
0 g
Koolhydraten
38 g
waarvan suikers
37 g
Vezels
2,5 g
Proteïne
0 g
Zout
0,07 g

FORMATEN

  • g
  • g
  • 250 g
  • g
  • g
  • g
TOP