Kersen

Voor Fiordifrutta Kers worden 3 verschillende soorten vruchten gebruikt: zoete, zure en wilde kersen, vroege en late kersen. Ze worden geoogst van mei tot juli, voornamelijk op de Rigoni di Asiago velden in Bulgarije. De smaak: een perfecte balans tussen zoet en lichtzuur, vergezeld van een wild fruitaroma. Combinaties en tips: fantastisch als ontbijt op brood en koekjes, maar ook bij mascarpone en ricottakaas.

DE ENE LEPEL NA DE ANDERE.

DE ENE LEPEL NA DE ANDERE.

Kersen

Voor Fiordifrutta Kers worden 3 verschillende soorten vruchten gebruikt: zoete, zure en wilde kersen, vroege en late kersen. Ze worden geoogst van mei tot juli, voornamelijk op de Rigoni di Asiago velden in Bulgarije. De smaak: een perfecte balans tussen zoet en lichtzuur, vergezeld van een wild fruitaroma. Combinaties en tips: fantastisch als ontbijt op brood en koekjes, maar ook bij mascarpone en ricottakaas.

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE

100 g
Energie
655 kJ / 155 kcal
Vetten
0 g
waarvan verzadigde vetzuren
0 g
Koolhydraten
38 g
waarvan suikers
37 g
Vezels
2,5 g
Proteïne
0 g
Zout
0,07 g

FORMATEN

  • g
  • g
  • 250 g
  • g
  • g
  • g
TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.