Wilde kersen

Morellen zijn wilde vruchten die horen bij de kersenfamilie. Onze morellen komen voornamelijk uit biologische teelt in de regio Emilia Romagna. Ze hebben een robijnrode kleur en een intense geur. De smaak: zoet en lichtzuur. Combinaties en tips: heerlijk op gerookte ricotta-kaas, caciottakaas en middelrijpe kazen. Deze honing heeft een bijzondere smaak en is ook speciaal op ijs en crèmes.

SOMMIGE MENSEN VERWARREN ZE MET AMARENEN, ANDEREN MET KERSEN. EN TOCH HEBBEN ZE EEN EIGEN SMAAK.

SOMMIGE MENSEN VERWARREN ZE MET AMARENEN, ANDEREN MET KERSEN. EN TOCH HEBBEN ZE EEN EIGEN SMAAK.

Wilde kersen

Morellen zijn wilde vruchten die horen bij de kersenfamilie. Onze morellen komen voornamelijk uit biologische teelt in de regio Emilia Romagna. Ze hebben een robijnrode kleur en een intense geur. De smaak: zoet en lichtzuur. Combinaties en tips: heerlijk op gerookte ricotta-kaas, caciottakaas en middelrijpe kazen. Deze honing heeft een bijzondere smaak en is ook speciaal op ijs en crèmes.

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE

100 g
Energie
655 kJ / 155 kcal
Vetten
0 g
waarvan verzadigde vetzuren
0 g
Koolhydraten
38 g
waarvan suikers
37 g
Vezels
2,5 g
Proteïne
0 g
Zout
0,07 g

FORMATEN

  • g
  • g
  • 250 g
  • 330 g
  • g
  • g
TOP