Wilde kersen

Morellen zijn wilde vruchten die horen bij de kersenfamilie. Onze morellen komen voornamelijk uit biologische teelt in de regio Emilia Romagna. Ze hebben een robijnrode kleur en een intense geur. De smaak: zoet en lichtzuur. Combinaties en tips: heerlijk op gerookte ricotta-kaas, caciottakaas en middelrijpe kazen. Deze honing heeft een bijzondere smaak en is ook speciaal op ijs en crèmes.

SOMMIGE MENSEN VERWARREN ZE MET AMARENEN, ANDEREN MET KERSEN. EN TOCH HEBBEN ZE EEN EIGEN SMAAK.

SOMMIGE MENSEN VERWARREN ZE MET AMARENEN, ANDEREN MET KERSEN. EN TOCH HEBBEN ZE EEN EIGEN SMAAK.

Wilde kersen

Morellen zijn wilde vruchten die horen bij de kersenfamilie. Onze morellen komen voornamelijk uit biologische teelt in de regio Emilia Romagna. Ze hebben een robijnrode kleur en een intense geur. De smaak: zoet en lichtzuur. Combinaties en tips: heerlijk op gerookte ricotta-kaas, caciottakaas en middelrijpe kazen. Deze honing heeft een bijzondere smaak en is ook speciaal op ijs en crèmes.

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE

100 g
Energie
655 kJ / 155 kcal
Vetten
0 g
waarvan verzadigde vetzuren
0 g
Koolhydraten
38 g
waarvan suikers
37 g
Vezels
2,5 g
Proteïne
0 g
Zout
0,07 g

FORMATEN

  • g
  • g
  • 250 g
  • 330 g
  • g
  • g
TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.