Perziken

De rijping van onze perziken vindt plaats van half mei tot eind september. Het zijn vruchten vol kalium en ze zijn heel dorstlessend. Ze komen voornamelijk uit de Italiaanse regio Emilia Romagna. De smaak: fluweelzacht en heel geurig. Combinaties en tips: Past heel goed bij mascarpone of gesmeerd op een beschuit. Ideaal voor bij het ontbijt en als tussendoortje.

EEN HAPJE ZOMER, ELKE DAG VAN HET JAAR.

EEN HAPJE ZOMER, ELKE DAG VAN HET JAAR.

Perziken

De rijping van onze perziken vindt plaats van half mei tot eind september. Het zijn vruchten vol kalium en ze zijn heel dorstlessend. Ze komen voornamelijk uit de Italiaanse regio Emilia Romagna. De smaak: fluweelzacht en heel geurig. Combinaties en tips: Past heel goed bij mascarpone of gesmeerd op een beschuit. Ideaal voor bij het ontbijt en als tussendoortje.

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE

100 g
Energie
655 kJ / 155 kcal
Vetten
0 g
waarvan verzadigde vetzuren
0 g
Koolhydraten
38 g
waarvan suikers
37 g
Vezels
2,5 g
Proteïne
0 g
Zout
0,07

FORMATEN

  • g
  • g
  • 250 g
  • g
  • g
  • g
TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.