Pruimen

Onze pruimen worden geoogst in de zomermaanden, van juni tot augustus, en worden voornamelijk geteeld en geoogst in de biologische velden van de Italiaanse regio Emilia Romagna. Het is een ovale of ronde vrucht met geel of rood vruchtvlees. De smaak: zoet en een tikkeltje zuur. Combinaties en tips: perfect bij taarten en gebak in het algemeen, past ook goed bij rijpe kazen en gebraden vlees.

EEN KLASSIEKER DIE NOOIT UIT DE TIJD RAAKT.

EEN KLASSIEKER DIE NOOIT UIT DE TIJD RAAKT.

Pruimen

Onze pruimen worden geoogst in de zomermaanden, van juni tot augustus, en worden voornamelijk geteeld en geoogst in de biologische velden van de Italiaanse regio Emilia Romagna. Het is een ovale of ronde vrucht met geel of rood vruchtvlees. De smaak: zoet en een tikkeltje zuur. Combinaties en tips: perfect bij taarten en gebak in het algemeen, past ook goed bij rijpe kazen en gebraden vlees.

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE

100 g
Energie
655 kJ / 155 kcal
Vetten
0 g
waarvan verzadigde vetzuren
0 g
Koolhydraten
38 g
waarvan suikers
37 g
Vezels
2,5 g
Proteïne
0 g
Zout
0,07 g

FORMATEN

  • g
  • g
  • 250 g
  • g
  • g
  • g
TOP