Rode bessen

Rode bessen groeien spontaan, vooral in de vochtige bossen van Bulgarije, op de velden van Rigoni di Asiago. De vruchten groeien in trossen, met ronde bessen van verschillende kleuren en worden voornamelijk geplukt in de maanden juli en augustus. De smaak: zoet en een tikkeltje zuur tegelijkertijd. Combinaties en tips: heerlijk in fruitsalades, pudding, taarten en samen met magere kazen en spek.

KLEIN ALS EEN BES, WAARDEVOL ALS EEN JUWEEL.

KLEIN ALS EEN BES, WAARDEVOL ALS EEN JUWEEL.

Rode bessen

Rode bessen groeien spontaan, vooral in de vochtige bossen van Bulgarije, op de velden van Rigoni di Asiago. De vruchten groeien in trossen, met ronde bessen van verschillende kleuren en worden voornamelijk geplukt in de maanden juli en augustus. De smaak: zoet en een tikkeltje zuur tegelijkertijd. Combinaties en tips: heerlijk in fruitsalades, pudding, taarten en samen met magere kazen en spek.

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE

100 g
Energie
664 kJ / 157 kcal
Vetten
0 g
waarvan verzadigde vetzuren
0 g
Koolhydraten
38 g
waarvan suikers
36 g
Vezels
3,2 g
Proteïne
0 g
Zout
0,13 g

FORMATEN

  • g
  • g
  • 250 g
  • g
  • g
  • g
TOP