Rode bessen

Rode bessen groeien spontaan, vooral in de vochtige bossen van Bulgarije, op de velden van Rigoni di Asiago. De vruchten groeien in trossen, met ronde bessen van verschillende kleuren en worden voornamelijk geplukt in de maanden juli en augustus. De smaak: zoet en een tikkeltje zuur tegelijkertijd. Combinaties en tips: heerlijk in fruitsalades, pudding, taarten en samen met magere kazen en spek.

KLEIN ALS EEN BES, WAARDEVOL ALS EEN JUWEEL.

KLEIN ALS EEN BES, WAARDEVOL ALS EEN JUWEEL.

Rode bessen

Rode bessen groeien spontaan, vooral in de vochtige bossen van Bulgarije, op de velden van Rigoni di Asiago. De vruchten groeien in trossen, met ronde bessen van verschillende kleuren en worden voornamelijk geplukt in de maanden juli en augustus. De smaak: zoet en een tikkeltje zuur tegelijkertijd. Combinaties en tips: heerlijk in fruitsalades, pudding, taarten en samen met magere kazen en spek.

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE

100 g
Energie
664 kJ / 157 kcal
Vetten
0 g
waarvan verzadigde vetzuren
0 g
Koolhydraten
38 g
waarvan suikers
36 g
Vezels
3,2 g
Proteïne
0 g
Zout
0,13 g

FORMATEN

  • g
  • g
  • 250 g
  • g
  • g
  • g
TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.