Rozenbottels

Deze vlezige vruchten rijpen in de late herfst. Ze worden grotendeels verbouwd op de velden van Rigoni di Asiago in Bulgarije. De smaak: intens en licht zuurachtig. Combinaties en tips: ideaal in combinatie met gerijpte kazen en robiolakaas, maar geeft ook zeker een exclusieve smaak aan gebak.

ALLEEN GENIETEN, ZONDER DOORNEN.

ALLEEN GENIETEN, ZONDER DOORNEN.

Rozenbottels

Deze vlezige vruchten rijpen in de late herfst. Ze worden grotendeels verbouwd op de velden van Rigoni di Asiago in Bulgarije. De smaak: intens en licht zuurachtig. Combinaties en tips: ideaal in combinatie met gerijpte kazen en robiolakaas, maar geeft ook zeker een exclusieve smaak aan gebak.

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE

100 g
Energie
655 kJ / 155 kcal
Vetten
0 g
waarvan verzadigde vetzuren
0 g
Koolhydraten
36 g
waarvan suikers
34 g
Vezels
4,9 g
Proteïne
0 g
Zout
0,05 g

FORMATEN

  • g
  • g
  • 250 g
  • g
  • g
  • g
TOP