Sinaasappel (romig)

Afkomstig van zagarabloemen, waarvan het de intense geur en de kenmerken behoudt. Heeft een heldere witte of stro-achtige kleur. Is romig en perfect smeerbaar. Wordt geoogst in Sicilië en Calabrië. De smaak: Aangenaam zacht en vol, zeer geurig, doet denken aan amandelen en sinaasappelschil. Combinaties en tips: Vooral gewaardeerd bij het ontbijt door zijn romigheid en frisse smaak en heerlijk in thee en kruidenthee. Het wordt gebruikt voor de productie van typisch Siciliaans gebak, waaraan het zijn onnavolgbare smaak geeft.

DE BESTE VITAMINEN SMEER JE OP JE BROOD.

DE BESTE VITAMINEN SMEER JE OP JE BROOD.

Sinaasappel (romig)

Afkomstig van zagarabloemen, waarvan het de intense geur en de kenmerken behoudt. Heeft een heldere witte of stro-achtige kleur. Is romig en perfect smeerbaar. Wordt geoogst in Sicilië en Calabrië. De smaak: Aangenaam zacht en vol, zeer geurig, doet denken aan amandelen en sinaasappelschil. Combinaties en tips: Vooral gewaardeerd bij het ontbijt door zijn romigheid en frisse smaak en heerlijk in thee en kruidenthee. Het wordt gebruikt voor de productie van typisch Siciliaans gebak, waaraan het zijn onnavolgbare smaak geeft.

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE

100 g
1 portie (20 g)
Energie
1370 kJ / 322 kcal
274 kJ / 64,4 kcal
Vetten
0 g
0 g
waarvan verzadigde vetzuren
0 g
0 g
Koolhydraten
80 g
16 g
waarvan suikers
80 g
16 g
Proteïne
0 g
0 g
Zout
0 g
0 g

FORMATEN

  • g
  • 25 g
  • 300 g
  • g
  • g
  • g
TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.