Hazelnoot van de variëteit Tonda Romana, cacao van de hoogste kwaliteit, natuurlijk vanille-extract.
De perfecte balans tussen zorgvuldig geselecteerde grondstoffen is het enige geheim van ons recept. Alleen biologische ingrediënten en langzame bewerking, voor een volle, zachte, harmonieuze smaak. Zonder palmolie, conserveringsmiddelen en kunstmatige smaakstoffen.
Naast de klassieke versie is er ook Nocciolata in de melkvrije versie, met een intense smaak, en vanaf nu ook in de witte versie, een explosie van smaak met meer hazelnoten en 30% minder suiker.

Melkvrije Nocciolata
Nocciolata Bianca
Nocciolata
NATUURLIJK GENIETEN, MAAKT JE DAG UNIEK.
TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.