Nocciolata

Nocciolata Classica is een biologische pasta van cacao en hazelnoten, geproduceerd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Dankzij de kwaliteit van de grondstoffen en een delicaat productieproces is Nocciolata lekker en heerlijk romig. Na jaren van onderzoek hebben we een harmonieus en uitgebalanceerd recept in smaak en textuur gecreëerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van hazelnoten van de Tonda Romana-variëteit, de beste cacao en cacaoboter, rietsuiker, magere melkpoeder, koudgeperste zonnebloemolie, sojalecithine en natuurlijk Bourbon vanille-extract. Nocciolata Rigoni di Asiago bevat geen palmolie en geharde vetten, aroma's, conserveringsmiddelen of kleurstoffen en is ook glutenvrij. Natuurlijk en lekker, ideaal voor ontbijt en als tussendoortje voor jong en oud.

LAAT JE VEROVEREN DOOR DEZE NATUURLIJKE LEKKERNIJ.

LAAT JE VEROVEREN DOOR DEZE NATUURLIJKE LEKKERNIJ.

Nocciolata

Nocciolata Classica is een biologische pasta van cacao en hazelnoten, geproduceerd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Dankzij de kwaliteit van de grondstoffen en een delicaat productieproces is Nocciolata lekker en heerlijk romig. Na jaren van onderzoek hebben we een harmonieus en uitgebalanceerd recept in smaak en textuur gecreëerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van hazelnoten van de Tonda Romana-variëteit, de beste cacao en cacaoboter, rietsuiker, magere melkpoeder, koudgeperste zonnebloemolie, sojalecithine en natuurlijk Bourbon vanille-extract. Nocciolata Rigoni di Asiago bevat geen palmolie en geharde vetten, aroma's, conserveringsmiddelen of kleurstoffen en is ook glutenvrij. Natuurlijk en lekker, ideaal voor ontbijt en als tussendoortje voor jong en oud.

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE

100 g
Energie
2270 kJ / 544 kcal
Vetten
32 g
waarvan verzadigde vetzuren
5,7 g
Koolhydraten
54 g
waarvan suikers
51 g
Vezels
3,6 g
Proteïne
8,1 g
Zout
0,12 g

FORMATEN

  • g
  • 270 g
  • 350 g
  • 700 g
  • 900 g
  • 2,5 kg
TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.