De historie van Rigoni di Asiago is eenvoudig, het is een verhaal van passie, liefde voor de natuur en een nauwe band met onze plaatsen van herkomst. Ons bedrijf heeft er altijd voor gekozen uitsluitend met biologische grondstoffen de hoogste kwaliteit te werken om producten te maken die eerlijk zijn voor mensen en voor het milieu.
Naast de traditionele honingproductie heeft Rigoni di Asiago door de tijd heen en met succes Fiordifrutta, Dolcedì, Nocciolata en Tantifrutti ontwikkeld.
Producten van hoogstaande kwaliteit die miljoenen Italiaanse families en de laatste jaren ook families in de rest van de wereld hebben veroverd.
Een succes dankzij de liefde voor het milieu van een merk dat in de natuur en met de natuur werkt. Kiezen voor biologisch zonder een enkel compromis te sluiten betekent geloven in een betere, duurzame toekomst voor de consumenten van vandaag en de generaties van morgen.
Een constante toewijding, waarvoor Rigoni di Asiago jaren geleden al heeft gekozen.
JAREN 20
1923
Dankzij de passie van oma Elisa begint de productie van honing. Het is het begin van een groot avontuur.
JAREN 70
1979
Het bedrijf groeit en begint ook andere producten op de markt te brengen.
JAREN 90
1990
Er wordt een nieuwe fabriek geopend op de hoogvlakte van Asiago. 1992
Alle producten krijgen het certificaat Biologisch. 1996
Fiordifrutta wordt op de markt gebracht.
JAREN 2000
2005
Er wordt een nieuw logistiek centrum geopend vlakbij Verona. 2006
Fiordifrutta wordt leader op de Italiaanse markt (gegevens van Nielsen). 2008
Nocciolata en Dolcedì worden op de markt gebracht. 2009
Na het al bestaande verkoopfiliaal in de VS wordt nu ook het Franse filiaal geopend. 2014 – 2016
Melkvrije Nocciolata komt op de markt 2017
Er wordt een nieuwe productielijn geopend voor Nocciolata in Albaredo d’Adige. 2018
Nocciolata Bianca wordt op de markt gebracht.
TOP
This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here. By continuing to browse, you consent to the use of cookies.