Balletjes met Fiordifrutta Perziken, kruidenslaatje en perziken

Van Rigoni di Asiago, Fiordifrutta, Hartig
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    20 min. (bereidingstijd)
    15 min. (kooktijd)
  • Doses
    2 personen

INGREDIËNTEN

  • 300 g kipgehakt
  • 2 el gehakte koriander
  • 1 lente-ui, fijn versnipperd
  • 1 el Fiordifrutta Perziken
  • 1 el amandelmeel
Voor erbij
  • 100 g zilvervliesrijst
  • 2 perzikken
  • 2 handvol pluksla
  • 1 hanvol verse kruiden (munt, koriander,…)
  • olijfolie
  • peper en zout

BEREIDING

Bereid de rijst volgens de aanwijzigingen op de verpakking.

Meng het kippengehakt met Fiordifrutta Perziken, koriander en lente-ui. Kruid met peper en zout. Maak kleine hoopjes van het gehakt en bestuif met maïsmeel. Rol balletjes. Bak de balletjes goudbruin in olijfolie. Snij de perzikken in partjes en gril enkele minuten. Meng de pluksla met de verse kruiden en de perzikken. Besprenkel met olijfolie. Serveer de balletjes met rijst en salade.

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.