Banaan-walnoot shake

vanaf Rigoni di Asiago, Dolcedi, Zoet
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    - min. (bereidingstijd)
    - min. (kooktijd)
  • Doses
    -

INGREDIËNTEN

  • 1 | normale overrijpe banaan, bevroren
  • 120g | magere vanille-yoghurt
  • 60g | fijngehakte California walnoten
  • 1-2 | eetlepels Dolcedì
  • ijs, waar nodig

BEREIDING

Doe de banaan, de yoghurt, de walnoten en 1 eetlepel Dolcedì in een keukenmachine.

Mix op lage snelheid totdat de ingrediënten beginnen te vermengen. Verhoog dan de snelheid en mix tot een glad mengsel. Voeg het ijs toe dat nodig is om de shake af te koelen en ga weer door met mixen. Voeg voor een zoetere shake nog een eetlepel Dolcedì toe. Meteen serveren.

TIP: Om de banaan in te vriezen, eerst afpellen en dan in stukken snijden.

Wikkel ze in plastic en doe ze een paar uur of de hele nacht in de vriezer.

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.