Banaan-walnoot shake

Van Rigoni di Asiago, Dolcedi, Zoet
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    - min. (bereidingstijd)
    - min. (kooktijd)
  • Doses
    -

INGREDIËNTEN

  • 1 | normale overrijpe banaan, bevroren
  • 120g | magere vanille-yoghurt
  • 60g | fijngehakte California walnoten
  • 1-2 | eetlepels Dolcedì
  • ijs, waar nodig

BEREIDING

Doe de banaan, de yoghurt, de walnoten en 1 eetlepel Dolcedì in een keukenmachine.

Mix op lage snelheid totdat de ingrediënten beginnen te vermengen. Verhoog dan de snelheid en mix tot een glad mengsel. Voeg het ijs toe dat nodig is om de shake af te koelen en ga weer door met mixen. Voeg voor een zoetere shake nog een eetlepel Dolcedì toe. Meteen serveren.

TIP: Om de banaan in te vriezen, eerst afpellen en dan in stukken snijden.

Wikkel ze in plastic en doe ze een paar uur of de hele nacht in de vriezer.

TOP