Brownies zonder melk

vanaf Rigoni di Asiago, Nocciolata, Zoet
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    - min. (bereidingstijd)
    - min. (kooktijd)
  • Doses
    -

INGREDIËNTEN

  • 325g | Nocciolata zonder melk
  • 70g | bloem
  • 1/2 | koffielepel droge gist
  • 2 | eieren

BEREIDING

Doe de Nocciolata zonder melk in een mengkom. Voeg de eieren, bloem en gist toe.

Meng en giet het mengsel in een geoliede vorm. Strijk het oppervlak glad.

Bak 18 tot 20 min in een voorverwarmde oven op 165 °C (tot de bovenkant gecraqueleerd is). Wacht 15 min om de vorm op een rooster te storten.

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.