Cakerol met Nocciolata

Van Rigoni di Asiago, Nocciolata, Zoet
  • Niveau
    Gemiddeld
  • Duur
    30 min. (bereidingstijd)
    10 min. (kooktijd)
  • Doses
    10 personen

INGREDIËNTEN

Voor de cake
  • 4 eieren
  • 60 g bloem
  • 60 g maiszetmeel
  • 80 g suiker
Voor de garnituur
  • 5 eetlepels Nocciolata
  • Enkele hazelnoten

BEREIDING

Scheid het wit van de eidooiers. Klop het eiwit goed stijf.

Klop de eidooiers tot schuim met de suiker. Voeg voorzichtig de gezeefde bloem en het maiszetmeel toe aan het mengsel. Meng er in 3 keer het eiwit doorheen.

Verdeel het deeg gelijkmatig over een vel bakpapier. Bak 10 minuten in een tot 180 °C voorverwarmde oven.

Haal de cake uit de oven, rol hem op en wikkel hem in een vochtige handdoek. Laat afkoelen.

Smeer de cake in met Nocciolata en rol hem strak op in huishoudfolie. Zet ten minste 3 uur in de koelkast.

Werk af met Nocciolata en enkele hazelnoten.

TIP 

Doe uw hazelnoten en goudgele voedingskleurstof in een bokaal. Even schudden en het is klaar!

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.