Cashewpannenkoekjes

vanaf Sandra Bekkari, Fiordifrutta, Zoet
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    5 min. (bereidingstijd)
    10 min. (kooktijd)
  • Doses
    6-8 pannenkoekjes

INGREDIËNTEN

  • 100g cashewnoten
  • 2 eieren
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 ½ el ahornsiroop
  • 100 ml haverdrink (of andere plantaardige drink, melk...)
  • Fiordifrutta van wilde blauwe bessen

BEREIDING

Mix de cashewnoten tot meel in blender. Voeg de eieren, het bakpoeder, de honing, een snuifje zout, de haverdrink en een theelepel olijfolie toe. Mix tot een glad beslag.

Bak de pannenkoekjes op laag tot middelhoog vuur in een anti aanbakpan met een scheutje olijfolie.

Sreveer met Fiordifrutta van wilde blauwe bessen (of een andere smaak naar keuze)

 

Sandra Bekkari
Recept door

Sandra Bekkari

Sandra Bekkari begeleidt al zo’n 25 jaar mensen naar een gezonde levensstijl. In 2008 ontwikkelde ze de Sana-methode, een eenvoudig en haalbaar 7-stappenplan waarbij genieten van lekker en puur eten centraal staat. Haar boeken gingen al zowat 600.000 keer over de toonbank en met haar eigen kookprogramma leerde ze Vlaanderen gezond genieten.

Sandra werkt vandaag met een netwerk van zo’n 30 Sana-coaches, voedingsdeskundigen en diëtisten die haar methode dagelijks met succes toepassen in hun praktijk.
Meer info over Sandra en haar Sana-methode vind je via www.nooitmeerdieten.be Of je kan haar volgen via Instagram en Facebook.

 

 

 

 

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.