Cheesecake brownies

Van Rigoni di Asiago, Nocciolata, Zoet
  • Niveau
    Gemiddeld
  • Duur
    15 min. (bereidingstijd)
    25 min. (kooktijd)
  • Doses
    8-10 personen

INGREDIËNTEN

Voor de cheesecake
  • 250 g verse kaas
  • 1 ei
  • 40 g dikke verse room
  • 20 g bloem
  • 40 g poedersuiker
Voor de brownie
  • 200 g Nocciolata Zonder Melk
  • 100 g boter
  • 5 eieren
  • 125 g bruine suiker
  • 150 g bloem

BEREIDING

Voor de cheesecake: meng alle ingrediënten voor de cheesecake en zet het mengsel opzij.

Voor de brownie: laat de boter en de Nocciolata op laag vuur smelten. Klop de eieren met de suiker op tot u een witte massa krijgt.  Meng er de boter en de Nocciolata door, eindig met de bloem.

Leg een vel bakpapier in een vorm van 25 x 25 cm. Giet er de chocoladepasta en vervolgens het kaasmengsel in. Trek er met een lepel wervelingen in.

Bak ongeveer 25 minuten in een tot 180 °C voorverwarmde oven.

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.