Cheesecake in een glaasje met Fiordifrutta

Van Rigoni di Asiago, Fiordifrutta, Zoet
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    15 min. (bereidingstijd)
    - min. (kooktijd)
  • Doses
    6

INGREDIËNTEN

  • 100g kaakjes
  • 50g boter of kokosolie
  • 30g gezouten pistachenoten
  • 200g ricotta
  • 100g Griekse yoghurt
  • 40g zoetstof
  • 1 tl vanille extract
  • 6 el pistachepasta
  • 6 el Fiordifrutta Granaatappel, Aloë en Hibiscus
  • gehakte pistachenoten
  • eetbare bloemen

BEREIDING

<

Hak de kaakjes met de pistachenoten fijn met een mixer; voeg de gesmolten boter of kokosolie toe en meng goed.

Verdeel dit mengsel over 6 glaasjes.

Maak de ricottaroom: klop de ricotta op met de yoghurt, zoetstof en vanille extract en doe in een spuitzak.

Doe een laag ricottaroom in de glaasjes, egaliseer, dan een laag pistachepasta en nog een laag ricotta.

Top af met de Fiordifrutta, egaliseer en versier met gehakte pistachenoten en eetbare bloemen.

Zet de cheesecakes minimaal 1-2 uur in de koelkast en serveer ze koud.

 

Bewaar deze post om het recept altijd bij de hand te hebben.⁠

 

Credits: Michela Festa

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.