Chocoladetaartje met rood fruit

Van Rigoni di Asiago, Nocciolata, Zoet
  • Niveau
    Gemiddeld
  • Duur
    15 min. (bereidingstijd)
    15 min. (kooktijd)
  • Doses
    8 personen

INGREDIËNTEN

Voor de garnituur
  • 150 g dikke verse room
  • 125 g Nocciolata Zonder Melk
Voor het zanddeeg
  • 250 g bloem
  • 150 g boter op kamertemperatuur
  • 90 g suiker
  • 30 g amandelpoeder
  • 1 ei
Voor de versiering
  • Rood fruit
  • Pistachenoten

BEREIDING

Bereid het zanddeeg door alle ingrediënten te mengen. Druk het deeg in taartvormpjes. Laat 15 minuten blind bakken in een tot 180 °C voorverwarmde oven. Zet opzij.

Bereid de ganache door de room en de Nocciolata zonder melk au bain-marie te verwarmen. Meng alles tot u een mooie textuur verkrijgt.

Giet de ganache in de taartjes. Versier met rood fruit en stukjes pistachenoot.

TIP

Zet uw zanddeeg 1 uur in de koelkast. Wanneer het koud is, laat het zich gemakkelijker bewerken.

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.