Croque met fruit

Van Rigoni di Asiago, Nocciolata, Zoet
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    5 min. (bereidingstijd)
    5 min. (kooktijd)
  • Doses
    1 1 persoon

INGREDIËNTEN

  • 2 sneetjes toastbrood
  • ½ banaan
  • 1 bolle eetlepel Nocciolata Bianca

BEREIDING

Smeer de 2 sneetjes brood aan één zijde met Nocciolata Bianca.

Schil het fruit, snijd het in stukjes en verdeel het over de toasts. Leg de 2 sneetjes brood op elkaar met de gesmeerde zijde naar binnen.

Rooster het brood in een croque-monsieurmaker of een koekenpan op een laag vuur.

TIP

Maak dit recept met het seizoensfruit dat u lekker vindt.

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.