Crostini met Brie & Vijg

vanaf Rigoni di Asiago, Fiordifrutta, Hartig
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    - min. (bereidingstijd)
    - min. (kooktijd)
  • Doses
    -

INGREDIËNTEN

  • 8 | dunne sneetjes Frans stokbrood
  • 8 | dunne plakjes brie
  • Fiordifrutta Vijg q.s.
  • 30g | fijngehakte walnoten
  • 5g | fijngehakte verse rozemarijn

BEREIDING

De oven voorverwamen op 180°C

Leg de plakjes stokbrood op een bakplaat. Laat ze in de oven gedurende 5 minuten knapperig, maar niet bruin worden. Daarna de oven voorverwarmen op 200°C. Leg op alle crostini een dun plakje brie, een theelepel Fiordifrutta vijgenjam, strooi er wat gehakte walnoten over en wat fijngehakte verse rozemarijn. Zet de crostini in de oven totdat de brie is gesmolten, ongeveer 5-7 minuten.

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.