Dalgona met chocolade

Van Rigoni di Asiago, Nocciolata, Zoet
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    5 min. (bereidingstijd)
    5 min. (kooktijd)
  • Doses
    1 glas

INGREDIËNTEN

  • 3,5 g oploskoffie (3 eetlepels)
  • 3 eetlepels suiker
  • 3 eetlepels warm water
  • 3/4 glas melk
  • 1 bolle eetlepel Nocciolata Zonder Melk

BEREIDING

Verwarm de melk met de Nocciolata op een laag vuur.

Klop de koffie, de suiker en het warm water krachtig op tot u een vrij dikke mousse krijgt.

Schenk de chocolademelk in een glas of een bokaal. Schep er voorzichtig de koffiemousse op.

Drink onmiddellijk.

TIP

Voeg ijsblokjes aan de melkbereiding toe als u ze koel wil drinken.

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.