Energierepen

vanaf Rigoni di Asiago, Nocciolata, Zoet
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    - min. (bereidingstijd)
    - min. (kooktijd)
  • Doses
    -

INGREDIËNTEN

  • 200g | witte chocolade
  • 100g | Nocciolata Bianca
  • 50g | gepofte quinoa
  • 30g | notenmix (okkernoten, hazelnoten, amandelen…)

BEREIDING

Hak de witte chocolade in stukjes en laat smelten au bain-marie of in de microgolfoven (dit gaat sneller). Voeg de Nocciolata Bianca toe aan de gesmolten witte chocolade en meng goed. Voeg erna de gepofte quinoa en de notenmix toe en meng alles zorgvuldig. Verdeel over de vormen. Plaats ze 3/4 u in de ijskast. Tast toe!

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.