Frites van zandkoekjes en dip

Van Rigoni di Asiago, Nocciolata, Zoet
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    30 min. (bereidingstijd)
    10 min. (kooktijd)
  • Doses
    6 personen

INGREDIËNTEN

  • 250 g bloem
  • 30 g amandelpoeder
  • 150 g boter op kamertemperatuur
  • 90 g bloemsuiker
  • 1 ei
  • 1 mespuntje zout
  • Nocciolata naar believen

BEREIDING

Meng de zachte boter met de suiker, het amandelpoeder en het mespuntje zout. Voeg het ei en dan de bloem toe.

Kneed het deeg snel met de handpalm. Maak een bol. Omwikkel die met huishoudfolie en zet hem een uur in de koelkast.

Spreid het deeg uit met een dikte van 2 mm en snijd het in rechthoeken. Leg ze voorzichtig op de met bakpapier bedekte ovenplaat.

Bak 10 minuten in een tot 180 °C voorverwarmde oven. Laat afkoelen op een rooster. Dien op met Nocciolata.

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.