Frozen Yoghurt met bessen

Van Rigoni di Asiago, Dolcedi, Zoet
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    - min. (bereidingstijd)
    - min. (kooktijd)
  • Doses
    -

INGREDIËNTEN

  • 80 g | Aardbeien
  • 70 g | Frambozen
  • 1 theelepel | Dolcedì
  • 400 g | yoghurt
  • 3 theelepels | vanille-extract

BEREIDING

Snij het fruit in grote stukken en doe ze in een steelpan met 1 theelepel Dolcedì. Laat ongeveer 10 minuten koken op laag vuur. Het fruit smelt en begint in te dikken. Zeef de saus en filter zo alle zaadjes eruit. Voeg de yoghurt, een beetje Dolcedì, het vanille-extract erbij en meng alles goed door elkaar. Laat het ten minste vier uur in de vriezer staan (of een hele nacht).

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.