Geroosterde wortelen met Fiordifrutta Vijgen

Van Rigoni di Asiago, Fiordifrutta, Hartig
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    10 min. (bereidingstijd)
    25 min. (kooktijd)
  • Doses
    2 personen

INGREDIËNTEN

  • 1 bussel jonge wortelen, geschild (met loof eraan)
  • 1 venkel, in partjes
  • 3 el olijfolie
  • 1 el Fiordifrutta Vijgen
  • enkele takjes tijm
  • 100 g zachte geitenkaas

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 180°C.

Leg de wortelen en venkel op een bakplaat. Meng in een kom de olijfolie en Fiordifrutta vijgen. Kruid met peper en zout. Bestrijk de wortelen en venkel ermee. Leg er wat tijmtakjes over.
Laat ± 25 minuten roosteren.

Haal uit de oven en serveer met de geitenkaas.

Garneer met extra tijm.

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.