Glutenvrije muffins met blauwe bosbessen

vanaf Rigoni di Asiago, Mielbio, Zoet
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    - min. (bereidingstijd)
    - min. (kooktijd)
  • Doses
    -

INGREDIËNTEN

  • 250g | amandelmeel
  • 2g | bakpoeder
  • 2g | zout
  • 8g | kaneel
  • 2 grote biologische eieren
  • 125ml | kokosmelk
  • 170g | Mielbio Acacia honing
  • 15ml | vanille-extract
  • 1 kopje verse of bevroren biologische blauwe bosbessen (indien bevroren niet ontdooien)

BEREIDING

Oven voorverwarmen op 180°C. Een muffin (silicone) bakvorm voor 6 muffins of 12 kleine muffins invetten of vullen met papieren vormpjes.

Meng in een grote mengkom alle droge ingrediënten door elkaar (amandelmeel, bakpoeder, zout en kaneel). Voeg de natte ingrediënten toe, behalve de blauwe bosbessen, totdat alles goed door elkaar is gemengd (eieren, kokosmelk, Mielbio Acaciahoning en vanille). Voeg voorzichtig de blauwe bosbessen toe.

Vul elk vormpje tot 3/4 met het deeg. Bak gedurende 20-25 minuten in de oven. Laat afkoelen en verwijder dan de muffins uit de bakvorm.

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.