Heerlijke tartelettes

vanaf Rigoni di Asiago, Fiordifrutta, Zoet
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    - min. (bereidingstijd)
    - min. (kooktijd)
  • Doses
    -

INGREDIËNTEN

  • 1 | zanddeeg
  • 3 | eieren
  • 150g | suiker
  • 4 c. à eetlepels Fiordifrutta Frambozen
  • 150g | boter

BEREIDING

Verwarm de oven 10 min voor op 220 °C. Bekleed ronde vormpjes met het zanddeeg, dat u doorprikt zodat het tijdens het bakken niet omhoog komt.

Smelt de boter in een kom. Meng de eieren, suiker en gesmolten boter. Voeg daarna de Fiordifrutta toe.

Meng zorgvuldig tot de massa volledig vloeibaar is. Giet in de vormpjes en bak 35 min in de oven (tot de vulling gestold is).

Zet 2 u in de ijskast.

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.