Homemade cruesli met chocolade

Van Sandra Bekkari, Fiordifrutta, Zoet
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    10 min. (bereidingstijd)
    25 min. (kooktijd)
  • Doses
    1 grote pot

INGREDIËNTEN

  • 100 g + 50 g hazelnoten
  • 250 g havervlokken
  • 2 el kokosolie
  • 3 el Fiordifrutta Bosvruchten
  • 6 el water
  • 50 g pure chocolade (70% cacao), in stukjes

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 160 °C.

Mix 100 g hazelnoten in een blender of keukenmachine. Mix tot je een pasta hebt (voeg niet meer hazelnoten toe, anders krijg je een hazelnootpasta).

Doe de havervlokken in een kom en voeg het notenmeel en de resterende hazelnoten toe.

Smelt de kokosolie en voeg toe aan het mengsel. Voeg Fiordifrutta Bosvruchten en water toe en meng.

Giet het op een bakplaat. Verwarm de oven 20 tot 25 minuten voor. Roer voorzichtig en bak verder tot de muesli goudbruin is.

Laat afkoelen en voeg de chocolade toe.

 

Serveer met vers fruit en yoghurt of een groente alternatief.

Sandra Bekkari
Recept door

Sandra Bekkari

Sandra Bekkari begeleidt al zo’n 25 jaar mensen naar een gezonde levensstijl. In 2008 ontwikkelde ze de Sana-methode, een eenvoudig en haalbaar 7-stappenplan waarbij genieten van lekker en puur eten centraal staat. Haar boeken gingen al zowat 600.000 keer over de toonbank en met haar eigen kookprogramma leerde ze Vlaanderen gezond genieten.

Sandra werkt vandaag met een netwerk van zo’n 30 Sana-coaches, voedingsdeskundigen en diëtisten die haar methode dagelijks met succes toepassen in hun praktijk.
Meer info over Sandra en haar Sana-methode vind je via www.nooitmeerdieten.be Of je kan haar volgen via Instagram en Facebook.

 

 

 

 

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.