IJs van Nocciolata Zonder Melk en Bianca

Van Rigoni di Asiago, Nocciolata, Zoet
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    20 min. (bereidingstijd)
    10 min. (kooktijd)
  • Doses
    6 personen

INGREDIËNTEN

  • 4 eidooiers
  • 80 g fijne suiker
  • 4 eiwitten
  • 30 cl verse room
  • 100 g Nocciolata Zonder Melk en Bianca

BEREIDING

Verwarm de pot Nocciolata au bain-marie of in de microgolfoven.

Meng de eidooiers krachtig met de suiker. Meng de Nocciolata door de bereiding. Laat afkoelen.

Klop het eiwit stijf. Klop de slagroom op. Meng voorzichtig alle ingrediënten.

Zet ten minste 12 uur in de diepvriezer.

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.