Kikkererwten-kabeljauwballetjes

Van Rigoni di Asiago, Fiordifrutta, Hartig
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    15 min. (bereidingstijd)
    5 min. (kooktijd)
  • Doses
    4-6

INGREDIËNTEN

  • 200 g kikkererwten
  • 100 g kabeljauw
  • 1 courgette
  • 2 lente-uitjes
  • bieslook
  • peper
  • zout
  • extra vergine olijfolie
  • 150 g Fiordifrutta Abrikozen en perziken met basilicum
  • 150 g water
  • een paar blaadjes sla
  • bakolie

BEREIDING

Kook de kikkererwten 10 minuten. Snijd de courgette en de lente-ui in kleine stukjes. Doe bakolie in de pan en roerbak hierin de courgette en lente-ui.

Mix de kabeljauw en de kikkererwten met wat olie in een keukenmachine. Meng de groenten en het mengsel van kikkererwten en kabeljauw met in kleine stukjes gesneden bieslook. Voeg naar smaak peper en zout toe.

Vorm met je handen balletjes van het mengsel. Bak in hete olie. Meng daarnaast de Fiordifrutta Abrikozen en perziken met basilicum met het water en de extra vergine olijfolie tot een gladde saus.

Doe met een lepel de saus op een bord, leg de balletjes hierop en garneer met wat blaadjes sla.

 

 

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.