Kip Teriyaki

vanaf Rigoni di Asiago, Mielbio, Hartig
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    - min. (bereidingstijd)
    - min. (kooktijd)
  • Doses
    -

INGREDIËNTEN

  • 300g | kipfilet, in blokjes gesneden
  • 28ml | balsamicoazijn
  • 50g | Mielbio Sinaasappel
  • 100ml | Teriyakisaus
  • 28ml | zonnebloemolie
  • 1 bosui, in ringetjes gesneden.

BEREIDING

Meng de kipblokjes, de balsamicoazijn, Mielbio Sinaasappel en de Teriyakisaus door elkaar Als alles goed gemengd is, dek dan af met plastic folie en zet het een uur in de ijskast.

Verwarm de zonnebloemolie in een grote pan. Bak de kop met een paar eetlepels van de marinade op hoog vuur. Voeg zo nodig zout toe en dien op met basmatirijst een paar ringetjes bosui.

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.