Wat zoek je?
Plaats een rooster in het midden van de oven en verwarm de oven voor op 180°C.
Leg er ovenpapier op. Gebruik een mixer met gardes, klop de Nocciolata Bianca, de bruine suiker en de bicarbonaat op gemiddelde snelheid totdat alles goed door elkaar is gemengd (ongeveer 1 minuut). Voeg de eieren en de vanille toe en meng op lage snelheid totdat het er net doorheen gemengd is (25 seconden). Maak steeds van elke afgestreken lepel deeg een balletje van 2,5 cm. Laat ‘s nachts afkoelen in de ijskast. Leg de balletjes 1-1/2 cm van elkaar op de bakplaat met bakpapier Gebruik een glas met een beetje bloem eraan, of een maatbeker om de balletjes licht te pletten.
Bak totdat de koekjes gerezen zijn en scheurtjes vertonen maar er nog wel vochtig uitzien (ongeveer 11 minuten). Verplaats het bakpapier met de koekjes op een rooster en laat ze ca. 10 minuten afkoelen. Maak de sandwich: draai de helft van de koekjes om, met de platte kant naar boven. Smeer 2 eetlepels Nocciolata op het midden van elk koekje.
Zet de koekjes met de platte kant naar onderen er dan bovenop. Druk zachtjes op elk koekje en laat de vulling bijna tot de rand komen en eet smakelijk.