Paasnest

Van Rigoni di Asiago, Nocciolata, Zoet
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    30 min. (bereidingstijd)
    120 min. (kooktijd)
  • Doses
    10 personen

INGREDIËNTEN

Voor de meringue
  • 3 eiwitten
  • 200 g bloemsuiker
  • 1 eetlepel maiszetmeel
Voor de versiering
  • Nocciolata
  • Chocolade-eieren
  • Gekleurde suikerparels

BEREIDING

Klop het eiwit stijf. Meng er voorzichtig de suiker en het maiszetmeel door.

Vorm met een spuitzak meringuenestjes op een met bakpapier bedekte bakplaat.

Bak 2 uur in een tot 120 °C voorverwarmde oven. Laat afkoelen op een rooster.

Versier de meringuenestjes met Nocciolata, chocolade-eieren en wat suikerparels.

 

 

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.