Pizza met vijgen, geitenkaas en Mielbio raw honing

Van Rigoni di Asiago, Mielbio, Hartig
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    15 min. (bereidingstijd)
    30 min. (kooktijd)
  • Doses
    1-2 personen

INGREDIËNTEN

  • 1 pizzabodem
  • een paar verse vijgen
  • 3 el crème fraîche
  • 1 rol geitenkaas
  • een kleine peer
  • muntblaadjes
  • 100g Mielbio Boshoning
  • klein handje amandelschaafsel

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 180°C.

Smeer de pizzabodem in met de crème fraîche.

Snijd de geitenkaas, peer en vijgen in dunne plakken en verdeel over de pizzabodem.

Bak ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Verdeel de Mielbio Boshoning, muntblaadjes en het amandelschaafsel over de pizza terwijl deze nog heet is.

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.