Pompoenkoek

Van Rigoni di Asiago, Nocciolata, Zoet
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    20 min. (bereidingstijd)
    20 min. (kooktijd)
  • Doses
    ongeveer 8 koeken

INGREDIËNTEN

  • 2 vellen zanddeeg
  • Enkele eetlepels Nocciolata Bianca
  • Enkele eetlepels Nocciolata
  • 1 ei

BEREIDING

Steek met het uitsteekvormpje pompoenvormen uit.

Smeer Nocciolata op een van de vormen. Leg er een tweede vorm op. Het is leuk om ogen en een mond in de tweede vorm te snijden.

Druk de boorden aan met de tanden van een vork.

Strijk in met een geklutst ei. Bak 20 minuten in een tot 180 °C voorverwarmde oven.

Laat afkoelen op een rooster.

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.