Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen

Van Sandra Bekkari, Fiordifrutta, Hartig
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    15 min. (bereidingstijd)
    15 min. (kooktijd)
  • Doses
    2 personen

INGREDIËNTEN

  • 6 verse vijgen
  • 2 crottins de Chavignol
  • 1 + 1 el Fiordifrutta Vijgen
  • 1 el balsamicoazijn
  • 3 el walnotenolie
  • friseesalade of rucola
  • 10 honingkerstomaatjes, gehalveerd
  • 8 walnoten of pijnboompitten
  • 1 snuifje fleur de sel
  • zwarte peper

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 180°C.

Snijd de steeltjes van de vijgen en snijd ze in vieren. Snijd de geitenkaas in vieren en steek de plakjes tussen de vijgen. Voeg een beetje Fiordifrutta vijgen toe.

Verwarm uw oven voor en braad de bereiding ± 15 minuten.

Meng de balsamico azijn met de walnootolie en de Fiordifrutta vijgen.

Schik de salade op een bord met de kerstomaatjes, walnoten, dressing en breng op smaak met zwarte peper en fleur de sel.

Leg de vijgen er bovenop.

Sandra Bekkari
Recept door

Sandra Bekkari

Sandra Bekkari begeleidt al zo’n 25 jaar mensen naar een gezonde levensstijl. In 2008 ontwikkelde ze de Sana-methode, een eenvoudig en haalbaar 7-stappenplan waarbij genieten van lekker en puur eten centraal staat. Haar boeken gingen al zowat 600.000 keer over de toonbank en met haar eigen kookprogramma leerde ze Vlaanderen gezond genieten.

Sandra werkt vandaag met een netwerk van zo’n 30 Sana-coaches, voedingsdeskundigen en diëtisten die haar methode dagelijks met succes toepassen in hun praktijk.
Meer info over Sandra en haar Sana-methode vind je via www.nooitmeerdieten.be Of je kan haar volgen via Instagram en Facebook.

 

 

 

 

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.