Sinterklaasstaf

Van Rigoni di Asiago, Nocciolata, Zoet
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    20 min. (bereidingstijd)
    20 min. (kooktijd)
  • Doses
    ongeveer 20 koekjes

INGREDIËNTEN

  • 250 g boter op kamertemperatuur
  • 125 g griessuiker
  • 375 g bloem
  • Nocciolata Zonder Melk

BEREIDING

Bewerk de boter en de suiker met een houten lepel.   Voeg geleidelijk bloem toe tot u een homogeen mengsel verkrijgt.

Rol het deeg en vorm stafjes. Bak 20 minuten in een tot 180 °C voorverwarmde oven.

Smeer het handvat van het stafje in met Nocciolata zonder melk. En nu maar smullen!

TIP

Als u het deeg moeilijk kunt kneden, is de boter te warm. Zet ze 1 uur in de koelkast voordat u de stafjes maakt.

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.