Spelt-havermoutbrood met pompoenpitten en cranberries

vanaf Sandra Bekkari, Fiordifrutta, Zoet
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    10 min. (bereidingstijd)
    50 min. (kooktijd)
  • Doses
    1 broodje

INGREDIËNTEN

  • 2 eieren (large)
  • 300ml haverdrink (of andere plantaardige drink, melk...)
  • 100g havermout (fijn)
  • 3 el haverzemelen
  • 250g volkoren speltmeel
  • ½ el kaneel
  • 75g gedroogde cranberries
  • 75g pompoenpitten + 25g extra voor de afwerking
  • ½ el bakpoeder
  • Fiordifrutta met rozenbottel

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 180°C.
Roer de eitjes los en meng met de haverdrink.
Meng alle droge ingrediënten, voeg een snuifje zout toe en meng met het eimengsel.
Giet in een bakvorm bekleed met bakpapier of gebruik een siliconen bakvorm. Strijk glad en bestrooi met de extra pompoenpitten.

Bak 50 minuten in de oven en serveer met de rozebottel confituur.

Sandra Bekkari
Recept door

Sandra Bekkari

Sandra Bekkari begeleidt al zo’n 25 jaar mensen naar een gezonde levensstijl. In 2008 ontwikkelde ze de Sana-methode, een eenvoudig en haalbaar 7-stappenplan waarbij genieten van lekker en puur eten centraal staat. Haar boeken gingen al zowat 600.000 keer over de toonbank en met haar eigen kookprogramma leerde ze Vlaanderen gezond genieten.

Sandra werkt vandaag met een netwerk van zo’n 30 Sana-coaches, voedingsdeskundigen en diëtisten die haar methode dagelijks met succes toepassen in hun praktijk.
Meer info over Sandra en haar Sana-methode vind je via www.nooitmeerdieten.be Of je kan haar volgen via Instagram en Facebook.

 

 

 

 

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.