Suikervrije abrikozen en munt smoothie

vanaf Rigoni di Asiago, Dolcedi, Zoet
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    - min. (bereidingstijd)
    - min. (kooktijd)
  • Doses
    -

INGREDIËNTEN

  • 5 heel rijpe abrikozen
  • 60g | magere yoghurt
  • 15g | Dolcedì
  • 2 muntblaadjes
  • citroensap q.s.

BEREIDING

was de abrikozen, ontdoe ze van de pit en de schil Snij de abrikozen en druppel er wat citroensap overheen. Doe de stukken abrikoos in een mengkom met de muntbladeren. Voeg yoghurt toe en Dolcedì. Meng alles totdat het mengsel fluweelzacht is. Schenk de smoothie in een hoog glas en garneer met een halve abrikoos en een paar muntbladeren. Zet het in de ijskast en koud serveren.

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.