Tiramisù

Van Rigoni di Asiago, Nocciolata, Zoet
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    30 min. (bereidingstijd)
    min. (kooktijd)
  • Doses
    8 personen

INGREDIËNTEN

  • 500 g mascarpone
  • 100 g heel fijne witte suiker
  • 6 grote eieren
  • 2 pakjes lange vingers
  • 1 kop koffie
  • 100 g Nocciolata
  • Bittere cacao

BEREIDING

Maak een ruban door de eidooiers met de suiker en de vanillesuiker te mengen. Meng er de mascarpone door.

Klop de eiwitten stijf en meng ze voorzichtig door het mengsel.

Bouw uw tiramisu op. Schik de in de koffie gedrenkte koekjes op een schaal, bestrijk met mascarponecrème en wat Nocciolata, leg een tweede laag koekjes en eindig met een laag crème.

Bestrooi met cacao.

Zet de tiramisu in de koelkast tot u hem opdient.

TIP
U kunt samen met de koffie een scheutje Amaretto toevoegen om uw tiramisu een extra toets te geven.

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.