Wrap met kip en een sausje van abrikoos

Van Sandra Bekkari, Fiordifrutta, Hartig
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    15 min. (bereidingstijd)
    5 min. (kooktijd)
  • Doses
    2 personen

INGREDIËNTEN

Voor het wraps
  • 250 g kipfilet, in reepjes
  • kippenkruiden
  • 2 volkoren (spelt) wraps
  • ½ komkommer, in blokjes
  • 1 kleine rode ui, fijngesnipperd of ringen
  • 2 slaharten (little gem) of ijsbergsla, gesnipperd
Voor het abrikoossausje
  • 2 el natuuryoghurt
  • 1 teentje knoflook (geperst)
  • klein scheutje citroen- of limoensap
  • 1 volle el Fiordifrutta Abrikozen
  • 1/2 tl paprikapoeder
  • 1 snufje chilivlokken

BEREIDING

Bak de kippenreepjes in een pan met olijfolie. Kruid met kippenkruiden.

Verwarm de wraps in een pan of in de oven.

Bestrijk de wrap met de marinade, vul met groenten en kip.

Sandra Bekkari
Recept door

Sandra Bekkari

Sandra Bekkari begeleidt al zo’n 25 jaar mensen naar een gezonde levensstijl. In 2008 ontwikkelde ze de Sana-methode, een eenvoudig en haalbaar 7-stappenplan waarbij genieten van lekker en puur eten centraal staat. Haar boeken gingen al zowat 600.000 keer over de toonbank en met haar eigen kookprogramma leerde ze Vlaanderen gezond genieten.

Sandra werkt vandaag met een netwerk van zo’n 30 Sana-coaches, voedingsdeskundigen en diëtisten die haar methode dagelijks met succes toepassen in hun praktijk.
Meer info over Sandra en haar Sana-methode vind je via www.nooitmeerdieten.be Of je kan haar volgen via Instagram en Facebook.

 

 

 

 

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.