Yoghurtijsjes met Fiordifrutta Bosvruchten

Van Rigoni di Asiago, Fiordifrutta, Zoet
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    5 min. (bereidingstijd)
    min. (kooktijd)
  • Doses
    4 à 6 ijslolies

INGREDIËNTEN

  • 300 g Griekse yoghurt
  • 2 grote el Fiordifrutta bosvruchten (of Wilde Blauwe Bosbessen)
  • 10-tal blaadjes verse munt, fijngehakt

BEREIDING

Meng de yoghurt met Fiordifrutta Bosvruchten en de verse munt.

Doe het mengsel in ijslollyvormpjes en zet 3 uur in de diepvries.

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.