Yoghurtijsjes met Fiordifrutta Bosvruchten

Van Sandra Bekkari, Fiordifrutta, Zoet
  • Niveau
    Eenvoudig
  • Duur
    5 min. (bereidingstijd)
    min. (kooktijd)
  • Doses
    4 à 6 ijslolies

INGREDIËNTEN

  • 300 g Griekse yoghurt
  • 2 grote el Fiordifrutta bosvruchten (of Wilde Blauwe Bosbessen)
  • 10-tal blaadjes verse munt, fijngehakt

BEREIDING

Meng de yoghurt met Fiordifrutta Bosvruchten en de verse munt.

Doe het mengsel in ijslollyvormpjes en zet 3 uur in de diepvries.

Sandra Bekkari
Recept door

Sandra Bekkari

Sandra Bekkari begeleidt al zo’n 25 jaar mensen naar een gezonde levensstijl. In 2008 ontwikkelde ze de Sana-methode, een eenvoudig en haalbaar 7-stappenplan waarbij genieten van lekker en puur eten centraal staat. Haar boeken gingen al zowat 600.000 keer over de toonbank en met haar eigen kookprogramma leerde ze Vlaanderen gezond genieten.

Sandra werkt vandaag met een netwerk van zo’n 30 Sana-coaches, voedingsdeskundigen en diëtisten die haar methode dagelijks met succes toepassen in hun praktijk.
Meer info over Sandra en haar Sana-methode vind je via www.nooitmeerdieten.be Of je kan haar volgen via Instagram en Facebook.

 

 

 

 

TOP

This site uses cookies to improve users' browsing experience and to collect information on the use of the site. We use both technical cookies and third-party cookies to collect statistical data and to allow the use of multimedia content.
If you want to learn more, or change the settings on cookies (up to and including possible installation), click here.
By continuing to browse, you consent to the use of cookies.